МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом
ПРОТОКОЛ № 3

засідання Педагогічної ради
Хмельницького економіко-правового коледжу ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

30 жовтня 2018 року                            м. Хмельницький
 


Голова Педагогічної ради – директор коледжу, к.іст.н., доц. Парандій В.О.
Секретар Педагогічної ради – Авсієвич А.В.
Присутні: к.пед.н., доц. Білий Л.Г.; Phd Авсієвич А.В.; Оліх Г.І.; Малендевич С.П.; Туз С.П., Сергієнко Р.А., Кілівнік Ж.М.
Запрошені: Коцюк В.Д., декан гуманітьарно-економічног факультету; Савчук Л.О., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри фундаментальної підготовки; Циганюк Ю.В., кандидат юридичних наук, завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності.

Порядок денний:
1. Про організацію профорієнтаційної роботи.
2. Про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента.
3. Різне.

1. Про організацію профорієнтаційної роботи.
СЛУХАЛИ:
Інформацію секретаря приймальної комісії Сергієнко Р.А. про організацію профорієнтаційної роботи.

ВИСТУПИЛИ: Білий Л.Г., Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію секретаря приймальної комісії Сергієнко Р.А. про організацію профорієнтаційної роботи, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію секретаря приймальної комісії Сергієнко Р.А. про організацію профорієнтаційної роботи взяти до відома.
2. Роботу з організацію профорієнтаційної роботи в Коледжі визнати задовільною.
3. Секретарю приймальної комісії Сергієнко Р.А. спільно з деканом гуманітарно-економічного факультету Інституту Коцюком В.Д. організовувати профорієнтаційну роботу у відповідності до Плану профорієнтаційної роботи на 2018/2019 навчальний рік та кожного місяця подавати звіт на розгляд керівництва Коледжу.
4. Головам випускових предметних (циклових) комісій активізувати профорієнтаційну роботу з випускаючих спеціальностей.
5. З профорієнтаційною метою до запланованих заходів національно-патріотичного спрямування на 2018/2019 навчальний рік залучати учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста та області.
6. Профорієнтаційну роботу здійснювати відповідно до «Положення про організацію професійної орієнтації в Хмельницькому економіко-правовому коледжі МАУП».
7. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року

2. Про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента.
СЛУХАЛИ:

Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента.

ВИСТУПИЛИ: Авсієвич А.В., Коцюк В.Д.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента взяти до відома.
2. Декану гуманітарно-економічного факультету Інституту Коцюку В.Д. підготувати сценарій святкового заходу до Міжнародного дня студента та залучити до організації Студентську раду Коледжу та Інституту.
Коцюк В.Д.                                                                             не пізніше 6 листопада 2018 року
3. За поданням Студентської ради Коледжу, Голів предметних (циклових) комісій, деканату Коледжу відзначити подяками, грамотами кращих студентів.
4. Студентській раді Коледжу спільно з Студентською радою Інституту видати друком черговий номер газети «Студентська хвиля».
Кілівнік Ж.М.                                                                        не пізніше 14 листопада 2018 року
5. Інспектору з кадрів Попович Д.М. підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
Попович Д.М.                                                                       не пізніше 12 листопада 2018 року
6. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року

3. Різне.
3/1. Про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2019 рік.
СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2019 рік.
ВИСТУПИЛИ: Авсієвич А.В., Оліх Г.І., Коцюк В.Д.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2019 рік, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:

1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2019 рік взяти до відома.
2. Зобов’язати голів предметних (циклових) комісій відповідно до діючих вимог забезпечити роботу державних екзаменаційних комісій у 2019 році.
Авсієвич А.В., Оліх Г.І., Коцюк В.Д.                                                        протягом  2019 року
3. Директору Коледжу Парандій В.О. здійснювати загальний контроль над дотриманням графіку роботи державних екзаменаційних  комісій.
Парандій В.О.                                                                                протягом  2019 року
4. Всім керівникам навчальних підрозділів, що задіяні в організації роботи державних екзаменаційних комісії з 1 січня 2019 року керуватися складом комісій затвердженим на 2019 рік.
Керівники навчальних підрозділів                                                            протягом  2019 року
5. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року


3/2. Про виконання рішення Педагогічної ради від 25 вересня 2018 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2018/2019 н.р.»

СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Педагогічної ради від 25 вересня 2018 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2018/2019 н.р.».

ВИСТУПИЛИ: Авсієвич А.В., Оліх Г.І.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Педагогічної ради від 25 вересня 2018 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2018/2019 н.р.», Педагогічна рада


УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Педагогічної ради від 25 вересня 2018 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін кафедр на І семестр 2018/2019 н.р.» взяти до відома.
2. Визнати результати перевірки навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2018/2019 н.р. задовільними.
3. Головам предметних (циклових) комісій організувати роботу з перегляду і актуалізації навчально-методичної літератури з усіх дисциплін з акцентом на створення повного інформаційного пакету дисципліни.
4. Головам предметних (циклових) комісій організувати роботу з підготовки та удосконалення НМК дисциплін, що виносяться на індивідуальне вивчення здобувачів вищої освіти.
5. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року


3/3. Про участь у ХVІ Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2018/2019 навчальному році.

СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь у  ХVІ Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2018/2019 навчальному році.

ВИСТУПИЛИ: Авсієвич А.В., Оліх Г.І.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь у Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських наукових робіт ХVІ «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2018/2019 навчальному році, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь у  ХVІ Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2018/2019 навчальному році взяти до відома.
2. Прийняти участь у Конкурсі відповідно до «Положення про щорічний Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» (затвердженого наказом директора від 27.10.2015 р. №95).
3. Зобов’язати Голів предметних (циклових) комісій залучати здобувачів вищої освіти Коледжу та педагогічних працівників до участі у Конкурсі.
4. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року

3/4. Про організацію виборів до Студентської ради Коледжу
СЛУХАЛИ:
Інформацію заступника Голови Студентської ради Кілівнік Ж.М. про організацію виборів до Студентської ради Коледжу

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О., Конишева Н.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію заступника Голови Студентської ради Кілівнік Ж.М. про організацію виборів до Студентської ради Коледжу, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію заступника Голови Студентської ради Кілівнік Ж.М. про організацію виборів до Студентської ради Коледжу взяти до відома.
2. Студентській раді та деканату забезпечити організацію виборів відповідно до вимог статті 40 Закону України «Про вищу освіту» (Редакція від 25.07.2018 року, підстава – 2443-VIII) та Листа Міністерства освіти і науки України «Щодо виборів до органів студентського
самоврядування вищих навчальних закладах» № 1/9-498 від 21 жовтня 2015 року.
Кілівнік Ж.М., Конишева Н.О.                                                   жовтень- листопад 2018 року
3. Вибори призначити на 7-8 листопада 2018 року.
4. Оголошення підсумків голосування провести на урочистих заходах з нагоди Міжнародного дня студентів.
Кілівнік Ж.М., Конишева Н.О.                                                             15 листопада 2018 року
5. Новоствореній Студентській раді приступити до виконання своїх обов’язків з моменту офіційного оголошення результатів виборів.
6. Секретарю Педагогічної ради Авсієвич А.В. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Авсієвич А.В.                                                                             31 жовтня  2018 року


Голова Педагогічної ради                               В.О. Парандій


Секретар Педагогічної ради                    А.В. Авсієвич