МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради

26 квітня у Хмельницькому інституті МАУП в змішаному (очно/дистанційному) режимі відбулося чергове засідання Вченої ради на якому обговорили питання порядку денного:

Про діяльність деканату та навчальної частини щодо роботи ЕК (атестації здобувачів вищої освіти) та оформлення документів про освіту доповідав заступник декана гуманітарно-економічного факультету Кіщенко Б.М.

Про рубіжну атестацію здобувачів вищої освіти доповідала завідувач навчальної частини Стребкова Л.М.

Про підведення підсумків XІХ Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» доповідала заступник директора Парандій В.О.

Про формування попереднього педагогічного навантаження на 2022/2023 навчальний рік та відзначення в Інституті Дня науки доповідав директор Білий Л.Г.

 

Рекомендували до друку збірники наукових праць:

Психологія ХХІ століття: теоретичні та практичні дослідження: зб. наук. пр. / гол. ред. Л.Г. Білий. –Вип. 15. (доповідала завідувач кафедри психології Олійник В.В.)

Економіка ХХІ століття: проблеми та перспективи: зб. наук. пр. / гол. ред. Л.Г. Білий. –Вип. 5. (доповідала завідувач кафедри економіки, управління та туризму Цимбалюк Г.С.)

Актуальні питання юридичної науки та практики: зб. наук. пр. студ. та молодих вчених / гол. ред. Л. Г. Білий. Вип. 2. (доповідала доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Авсієвич А.В.).

 

Наступне засідання Вченої ради Інститут відбудеться 31 травня 2022 року.