МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Свято «Козацькі забави» у Хмельницькому інституті МАУП

 

19 жовтня 2017 року в Хмельницькому інституті МАУП до Дня захисника України відбувся спортивний турнір «Козацькі забави».

Виховний захід проходив у формі змагань команд «Банда Сагайдачного» і «Гайдамаки». Учасниками змагань були студенти економіко-правового коледжу та інституту МАУП.

З вітальним словом до молоді звернулась директор Економіко-правового коледжу МАУП Валентина Олександрівна Парандій. Вона зазначила про почесну і важливу місію молодих хлопців – служіння своїй Вітчизні.

Змагання оцінювало справедливе журі у складі: В.О. Парандій, директор економіко-правового коледжу МАУП; В.Д. Коцюк, декан гуманітарно-економічного факультету Хмельницького інституту МАУП; М.І. Онищук, солістка оркестру Академічного державного козачого ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля»; А.М. Трембіцький, кандидат історичних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Хмельницького інституту МАУП.

Студенти обох команд брали активну участь у різних конкурсах (в яких виявляли силу, спритність, швидкість, рішучість, кмітливість). Змагання проходили жваво, весело. Всі гравці достойно змагалися. Довіряли один одному і поважали своїх суперників. В окремих конкурсах творчо підходили до виконання завдань.

 

Між конкурсами були музичні паузи. Привітала учасників зібрання талановита хмельницька скрипалька, солістка оркестру Академічного державного козачого ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» Майя Онищук. ЇЇ музичні твори, виконані під акомпанемент скрипки, зачарували усіх у залі. Дует «Козачка» (виконавці: Олена Урбанович і Марина Клишната) виконав українські пісні. Зворушливі емоції у всіх викликала своїм співом найменша учасниця, лауреат міжнародних конкурсів, учениця гімназії № 2 м. Хмельницького Доколова Софія.

Змагання завершилося перемогою команди «банда Сагайдачного».

Директор економіко-правового коледжу МАУП В.О. Парандій і скрипалька, солістка оркестру Академічного державного козачого ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» Майя Онищук вручили команді-переможцю грамоту і солодкий подарунок. Також журі відзначило подякою і подарунком й іншу команду за достойну участь у конкурсах.

Учасники і глядачі отримали море позитивних емоцій.