МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Науково-методичної ради

21 квітня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Науково-методичної ради на якому розглянули наступні питання:

1. Обговорили результатів проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми психології підлітка: теорія та практика» та підготовка до друку 15 випуску збірника “Психологія ХХІ століття: теоретичні та практичні дослідження”. Доповідала завідувач кафедри психології Олійник В.В.

2. Ознайомилися з  досвідом роботи викладача кафедри психології Черкасової Т.М. з методики підготовки, організації і проведення семінарських та практичних занять за дистанційною формою.

3. Обговорили результати рубіжного контролю здобувачів вищої освіти денної форми навчання. Доповідала завідувач навчальної частини Стребкова Л.М.

 

У рамках засідання відбувся семінар-практикум: «Форми і методи самостійної та індивідуальної роботи студентів у Хмельницькому інституті МАУП». Доповідачі: Парандій В.О., Олійник  В.В., Цимбалюк Г.С., Авсієвич А.В., Охман О.В., Черкасова Т.М., Петлюк Ю.С.

 

Наступне засідання Науково-методичної ради відбудеться 26 травня.