МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Там, де інші бачать обмеження, ми даруємо можливості


          Хмельницький інститут Міжрегіональної Академії управління персоналом запрошує на навчання без ЗНО за престижною програмою спільно з Варшавським інститутом менеджменту (Польща).

    

  Якщо ви не склали ЗНО минулого року або вирішили наразі отримати першу чи другу вищу освіту, але не маєте сертифікату зовнішнього оцінювання, не чекайте осінньої вступної кампанії, а використайте шанс досягти своєї мети вже зараз. Витрачати нерви та час на підготовку до ЗНО не потрібно: зарахування до Варшавського інституту менеджменту здійснюється на основі середнього балу атестату та за результатами співбесіди.
Рекомендуємо максимально скористатися затишшям у діловій активності внаслідок карантину та повернутися на ринок праці, опанувавши нову перспективну спеціальність, яку ви, за необхідності, підтвердите одразу двома дипломами — українським та польським. Але в поточній ситуації краще не гаяти час на роздуми: восени доведеться змагатися з конкурентами, які до того часу теж зрозуміють актуальність цього плану.

Для того, щоб вже зараз скористатися унікальною пропозицією МАУП і Варшавського інституту менеджменту, оберіть один із доступних напрямків навчання:
• Менеджмент (бакалавр)
• Облік і оподаткування (бакалавр)
• Право (бакалавр/магістр)
• Економіка (бакалавр/магістр)
• Психологія (бакалавр/магістр)
• Туризм (бакалавр/магістр)
• Фінанси, банківська справа та страхування (бакалавр/магістр)
• Публічне управління та адміністрування (магістр)
     
     Сучасна інтегрована програма дозволить вам опановувати нову спеціальність без відриву від особистого життя та роботи. Закінчивши перший курс (заочно, в Україні), ви зможете перевестися на другий курс у Хмельницький інститут МАУП, або продовжити навчання до отримання ступеню бакалавра в Польщі.
Нова професія та диплом державного зразка вже майже у ваших руках. Не втрачайте можливості стати одним із студентів найбільшого приватного вишу країни – МАУП.

Детальніше про отримання вищої освіти без ЗНО на сайті 

bezzno.maup.com.ua


Поспішайте за своєю мрією до Хмельницького інституту МАУП!
Наші контакти: м. Хмельницький, проспект Миру, 101А
т. +38 (0382) 63-70-24, spam_protected_info