МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом
ПРОТОКОЛ № 7

засідання Педагогічної ради
Хмельницького економіко-правового коледжу ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

28 лютого 2017 року                            м. Хмельницький


Голова Педагогічної ради – директор коледжу, к.іст.н., доц. Парандій В.О.
Секретар Педагогічної ради – Ковальчук О.Л.
Присутні: к.пед.н., доц. Білий Л.Г.; Phd Костенко Д.В.; Phd Авсієвич А.В.; Туз С.П.; Оліх Г.І.; Малендевич С.П.; Піхур А.В.; Мазар І.В.
Запрошені: Ярова Т.І., завідувач відділу правової та кадрової роботи; Дубініна К.А., завідувач відбіркової комісії

Порядок денний:
1. Про навчально-методичну діяльність предметних (циклових) комісій у І семестрі 2016/2017 навчального року.
2. Про підсумки зимової екзаменаційної сесії 2016/2017 навчального року деканату Коледжу
3. Різне


1. Про навчально-методичну діяльність предметних (циклових) комісій у І семестрі 2016/ 2017 навчального року.

СЛУХАЛИ:
інформацію голови предметної (циклової) комісії Авсієвич А.В. про навчально-методичну діяльність предметної (циклової) комісії з правознавства;
інформацію голови предметної (циклової) комісії Костенка Д.В. про навчально-методичну діяльність предметної (циклової) комісії загальноосвітніх та фундаментальних дисциплін;
інформацію голови предметної (циклової) комісії Оліх Г.І. про навчально-методичну діяльність предметної (циклової) комісії з фінансових та облікових дисциплін;
інформацію голови предметної (циклової) комісії Туза С.П. про навчально-методичну діяльність предметної (циклової) комісії з туристичного обслуговування.

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію голів предметних (циклових) комісій: Авсієвич А.В., Костенка Д.В.. Оліх Г.І., Туза С.П.  про навчально-методичну діяльність предметних (циклових) комісій, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію голів предметних (циклових) комісій: Авсієвич А.В., Костенка Д.В.. Оліх Г.І., Туза С.П.  про навчально-методичну діяльність предметних (циклових) комісій взяти до відома.
2.  Навчально-методичну діяльність предметних (циклових) комісій Коледжу у І семестрі 2016/2017 навчального року визнати задовільною.
3. Головам предметних (циклових) комісій подати на розгляд керівництва Коледжу план підготовки до видання навчально-методичних посібників.
Авсієвич А.В., Костенко Д.В., Оліх Г.І., Туз С.П.                            до 15 березня 2017 року
4. Головам предметних (циклових) комісій проаналізувати стан закріплених за ними веб-сторінок на офіційному сайті Коледжу https://km.maup.com.ua/, забезпечити усунення недоліків та виконання відповідних наказів та рішень Педагогічної ради щодо якісного інформаційного наповнення веб-сторінок, в термін до 01 квітня 2017 р. розробити план розвитку відповідних веб-сторінок передбачивши при цьому використання можливостей розміщення методичних матеріалів тощо.
Авсієвич А.В., Костенко Д.В., Оліх Г.І., Туз С.П.                                до 1 квітня 2017 року
5. На виконання Розпорядження Генерального директора Всеукраїнського університету Котлярова В.О. не рідше двох разів на місяць висвітлювати на веб-сайті новини  та події, які стосуються роботи предметних (циклових) комісій, а також направляти дану інформацію у прес-службу Академії для її оприлюднення на офіційному веб-сайті ().
Авсієвич А.В., Костенко Д.В., Оліх Г.І., Туз С.П.                                   протягом  2017 року
6. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року


2. Про підсумки зимової екзаменаційної сесії 2016/2017 навчального року деканату Коледжу.

СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки зимової екзаменаційної сесії 2016/2017 навчального року деканату Коледжу.

ВИСТУПИЛИ: Ковальчук О.Л., Мазар І.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки зимової екзаменаційної сесії 2016/2017 навчального року деканату Коледжу, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки зимової екзаменаційної сесії 2015/2016 навчального року деканату Коледжу взяти до відома.
2.  Результати зимової екзаменаційної сесії 2016/2017 навчального року визнати задовільними.
3. Голові Студентської ради Мазар І.В. обговорити на черговому засіданні Студентської ради порядок відрахування зі складу студентів в зв’язку з академічними заборгованостями.
4. Головам предметних (циклових) комісій затвердити графіки консультацій для студентів денної та заочної форми навчання.
Авсієвич А.В., Костенко Д.В., Оліх Г.І., Туз С.П                   до 3 березня 2017 року
5. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року


3. Різне.

3/1. Про ухвалення складів відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік.

СЛУХАЛИ:
    Інформацію завідувача відбіркової комісії Дубініної К.А. щодо ухвалення складів відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача відбіркової комісії Дубініної К.А. щодо ухвалення складів відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача відбіркової комісії Дубініної К.А. щодо ухвалення складів відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік взяти до відома.
2. Ухвалити склади відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік.
3. Завідувачу відбіркової комісії Дубініній К.А. направити склади відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік на розгляд до  Департаменту забезпечення роботи приймальної комісії, підготовки наказів та комп’ютерної бази даних Академії (м. Київ).
Дубініна К.А.                                                                                         28 лютого 2017 року
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року
5. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи Яровій Т.І. підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
Ярова Т.І.                                                                                                 27 лютого 2017 року

3/2. Про внесення змін до складу Педагогічної ради

СЛУХАЛИ:
    Інформацію голови Педагогічної ради Парандій В.О. щодо внесення змін до складу Педагогічної ради

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію голови Педагогічної ради Парандій В.О.  щодо внесення змін до складу Педагогічної ради, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію голови Педагогічної ради Парандій В.О.  щодо внесення змін до складу Педагогічної ради взяти до відома
2. Вивести зі складу Педагогічної ради заступника директора Дубчака В.В. в зв’язку зі звільненням з посади.
3. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року
4. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи Яровій Т.І. підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
Ярова Т.І.                                                                                                 28 лютого 2017 року

3/3. Про організований початок ІІ семестру 2016/2017 навчального  року та затвердження розкладу занять

СЛУХАЛИ:
    Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організований початок ІІ семестру 2016/2017 навчального  року та затвердження розкладу занять

ВИСТУПИЛИ: Білий Л.Г., Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організований початок ІІ семестру 2016/2017 навчального  року та затвердження розкладу занять, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організований початок ІІ семестру 2016/2017 навчального  року та затвердження розкладу занять взяти до відома.
2. Затвердити розклад занять на ІІ семестр 2016/2017 навчального  року. Навчальні заняття проводити відповідно до затвердженого розкладу занять для академічних груп.
3. Навчальній частині вести журнал фіксації вичитки педагогічного навантаження та журнал замін занять. Відповідальність за ведення журналів та своєчасне інформування керівництва про поточну ситуацію покласти на завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л.
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року

3/4. Про підготовку до ХІV Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді»

СЛУХАЛИ:
    Інформацію директора Парандій В.О. про підготовку до ХІV Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді»

ВИСТУПИЛИ: Мазар І.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Парандій В.О. про підготовку до ХІV Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді», Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Парандій В.О. про підготовку до ХІV Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» взяти до відома.
2. Закріпити відповідальних за тематичними секціями:
політико-правова – Авсієвич А.В.;
соціально-економічна – Оліх Г.І.;
історико-культурна та загальнонаукова – Костенко Д.В., Туз С.П.
Забезпечити прийом на розгляд наукових робіт, їх рецензування, визначення переможців, підбиття підсумків та роботу відповідної секції на підсумковій конференції.
3. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 1 березня 2017 року


Голова Педагогічної ради                             В.О. Парандій


Секретар Педагогічної ради                    О.Л. Ковальчук