МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом
ПРОТОКОЛ № 6

засідання Педагогічної ради
Хмельницького економіко-правового коледжу ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

31 січня 2017 року                            м. Хмельницький


Голова Педагогічної ради – директор коледжу, к.іст.н., доц. Парандій В.О.
Секретар Педагогічної ради – Ковальчук О.Л.
Присутні: к.пед.н., доц. Білий Л.Г.; Phd Костенко Д.В.; Phd Авсієвич А.В.; Дубчак В.В.; Туз С.П.; Оліх Г.І.; Малендевич С.П.; Піхур А.В.; Мазар І.В.
Запрошені: Ярова Т.І., завідувач відділу правової та кадрової роботи


Порядок денний:

1. Про підсумки роботи відбіркової комісії у 2016 році та організацію роботи в 2017 році.
2. Про імплементацію Закону України “Про вищу освіту”
3. Різне


1. Про роботу відбіркової комісії у 2016 році та організацію роботи в 2017 році

СЛУХАЛИ:

Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки роботи відбіркової комісії в 2016 році та організацію роботи в 2017 році.
 
ВИСТУПИЛИ: Білий Л.Г.

Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки роботи відбіркової комісії в 2016 році та організацію роботи в 2017 році, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про підсумки роботи відбіркової комісії в 2016 році та організацію роботи в 2017 році взяти до відома.
2. Підсумки роботи відбіркової комісії в 2016 році визнати задовільними.
3. Для організації та проведення набору студентів до Коледжу згідно з Положенням про приймальну комісію ПрАТ «ВНЗ «МАУП» сформувати склад відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік.
Завідувач відбіркової комісії, Парандій В.О.                            до  25 лютого 2017 року
4. Завідувачу відбіркової комісії направити склади відбіркової, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік на затвердження до ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (м. Київ).
Завідувач відбіркової комісії                                                    до  1 березня 2017 року
5. Відбірковій комісії та всім навчальним підрозділам керуватись у роботі «Положенням про приймальну комісію Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом», «Положенням про апеляційну комісію».
6. Відбірковій комісії  та всім керівникам навчальних підрозділів при проведенні рекламної кампанії набору «03-2017» керуватися «Актом узгодження переліку спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста та ліцензованого обсягу в ПрАТ «ВНЗ «МАУП».
7. Завідувачу відбіркової комісії з метою забезпечення діяльності відбіркової комісії в 2017 році взяти участь у семінарі «Особливості умов прийому до Приватного акціонерного товариства «Вищий навчальний заклад «Міжрегіональна Академія управління персоналом», що відбудеться у м. Києві.
Завідувач відбіркової комісії                                                               відповідно до графіку
8. Завідувачу відбіркової комісії на підставі наказу ректора Академії Курка М.Н. від 18 січня 2017 року №03-о «Про проведення Днів відкритих дверей у 2017 році» подати на затвердження директору Коледжу Парандій В.О. «Графік проведення Днів відкритих дверей у 2017 році в Хмельницькому економіко-правовому коледжі МАУП».
Завідувач відбіркової комісії                                                             до 6 лютого 2017 року
9. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                 31  січня 2017 року


2. Про імплементацію Закону України “Про вищу освіту”.

СЛУХАЛИ:

Інформацію голову предметної (циклової) комісії з правознавства Авсієвич А.В., щодо імплементації Закону України «Про вищу освіту».

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О., Мазар І.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію голови предметної (циклової) комісії з правознавства Авсієвич А.В. щодо імплементації Закону України «Про вищу освіту», Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1.    Інформацію голову предметної (циклової) комісії з правознавства Авсієвич А.В. взяти до відома.
2.    Організацію роботи з виконання заходів щодо впровадження Закону України «Про вищу освіту» визнати задовільною.
3.    У рамках імплементації закону України «Про вищу освіту»  (обговорення Проекту Концепції реформування системи ліцензування та акредитації у вищій освіті України)  на нараді заступника директора заслухати голів предметних (циклових) комісій про наявність необхідних документів, що підтверджують відповідність освітньої діяльності за певними спеціальностями (Концепція діяльності за заявленою освітньою послугою; копії навчальних планів, затверджених в установленому порядку; відомості про кількісні та якісні показники кадрового забезпечення освітньої діяльності; відомості про навчально-методичне, ресурсне та інформаційне забезпечення освітньої діяльності; таблиця відповідності стану забезпечення навчального закладу Стандартові освітньої діяльності).
Авсієвич А.В., Оліх Г.І., Туз С.П.                                                      20 лютого 2017 року
4.    Запровадити у Коледжі ефективну систему запобігання та виявлення академічного плагіату у наукових працях працівників та здобувачів вищої освіти Коледжу (керуватися наказом ректора Академії від 30 грудня 2015 року №171-0 «Про створення постійнодіючої Комісії МАУП з запобігання та виявлення академічного плагіату»)
5.    Забезпечити належні умови для діяльності органів студентського самоврядування. Голові студентської ради Мазар І.В. спільно з головою предметної (циклової) комісії з правознавства Авсієвич А.В. переглянути відповідність положень, що регламентують діяльність органів студентського самоврядування Коледжу Закону України «Про вищу освіту».
Авсієвич А.В., Мазар І.В.                                                                лютий-березень 2017 року
6.    Заступнику директора Дубчаком В.В. у співпраці з Всеукраїнським університетом МАУП забезпечити проведення роботи по приведенню у відповідність з Законом «Про вищу освіту» нормативних документів та положень, що регламентують діяльність Коледжу.
Дубчак В.В.                                                                                          протягом 2017 року
7. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи Яровій Т.І. підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
Ярова Т.І.                                                                                            до 10 лютого 2017 року
9. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                31  січня 2017 року


3. Різне.

3/1. Про звіт про фінансову діяльність Коледжу.

СЛУХАЛИ:
   

Інформацію головного бухгалтера Альошко О.К. щодо звіту про фінансову діяльність Коледжу.

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію головного бухгалтера              Альошко О.К. щодо звіту про фінансову діяльність Коледжу, Педагогічна рада
УХВАЛИЛА:
1. Інформацію головного бухгалтера Альошко О.К. щодо звіту про фінансову діяльність Коледжу взяти до відома.
2. Фінансову діяльність Коледжу визнати задовільною.
3. Головному бухгалтеру Альошко О.К. щопонеділка подавати на розгляд директора Коледжу Парандій В.О. фінансовий звіт про діяльність.
Альошко О.К.                                                                                               щотижня
4. Головному бухгалтеру Альошко О.К. щомісяця подавати до планово-економічного відділу Академії звіт про господарську діяльність Коледжу.
Альошко О.К.                                                                                               щомісяця


3/2. Про участь педагогічних працівників Коледжу в роботі журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України.

СЛУХАЛИ:  

  Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь педагогічних працівників Коледжу в роботі журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України.

ВИСТУПИЛИ: Дубчак В.В., Мазар І.В.

Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь педагогічних працівників Інституту в роботі журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про участь педагогічних працівників Інституту в роботі журі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України взяти до відома.
2. Головам предметних (циклових) комісій Авсієвич А.В., Оліх Г.І., Костенку Д.В., Тузу С.П. забезпечити участь педагогічних працівників – членів журі у роботі  ІІ етапу конкурсу, що відбудеться 18 лютого 2017 року.
3. Педагогічним працівникам – членам журі запросити учасників Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідних робіт учнів-членів Хмельницького територіального відділення Малої академії наук України до участі у ХІV Всеукраїнському конкурсі студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді».
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                                31  січня 2017 року


Голова Педагогічної ради                             В.О. Парандій


Секретар Педагогічної ради                    О.Л. Ковальчук