МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом
ПРОТОКОЛ № 3

засідання Педагогічної ради
Хмельницького економіко-правового коледжу ПрАТ «ВНЗ «МАУП»

31 жовтня 2017 року                              м. Хмельницький


Голова Педагогічної ради – директор коледжу, к.іст.н., доц. Парандій В.О.
Секретар Педагогічної ради – Ковальчук О.Л.
Присутні: Phd Авсієвич А.В.; Альошко В.О.; Оліх Г.І.; Онищук В.І.; Малендевич С.П.; Мазар І.В.
Запрошені: завідувач відділу правової та кадрової роботи; Розумна Т.Д., фахівець деканату Коледжу; Коцюк В.Д., кандидат історичних наук, декан гуманітарно-економічного факультету Інституту; Рівний Д.М., Голова Студентської ради Інституту; Савчук Л.О., кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри фундаментальної підготовки; Циганюк Ю.В., кандидат юридичних наук, завідувач кафедри права та правоохоронної діяльності.

Порядок денний:

1. Про організацію профорієнтаційної роботи у 2017/2018 н.р.
2. Про відзначення в Коледжі Міжнародного Дня студента
3. Різне.

1. Про організацію профорієнтаційної роботи.

СЛУХАЛИ:
Інформацію завідувача приймальної комісії Стребкової Л.М. про організацію профорієнтаційної роботи.

ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача пиймальної комісії Стребкової Л.М. про організацію профорієнтаційної роботи, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача приймальної комісії Стребкової Л.М. про організацію профорієнтаційної роботи взяти до відома.
2.  Роботу з організацію профорієнтаційної роботи в Коледжі визнати задовільною.
3. Завідувачу приймальної комісії Стребковій Л.М. спільно з Головами предметних (циклових) комісій організовувати профорієнтаційну роботу у відповідності до Плану профорієнтаційної роботи на 2017/2018 навчальний рік та кожного місяця подавати звіт на розгляд керівництва Коледжу.
4. Головам випускових предметних (циклових) комісій активізувати профорієнтаційну роботу з випускаючих спеціальностей. 
Голови предметних (циклових) комісій                                                   протягом 2017/18 н.р.
5. З профорієнтаційною метою до запланованих заходів національно-патріотичного спрямування на 2017/2018 навчальний рік залучати учнів загальноосвітніх навчальних закладів області.
Голови предметних (циклових) комісій                                                                      постійно
6. Профорієнтаційну роботу здійснювати відповідно до «Положення про організацію професійної орієнтації в Хмельницькому економіко-правовому коледжі МАУП.
7. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

2. Про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента.

СЛУХАЛИ:
Інформацію Голови Студентської ради Коледжу Мазар І.В. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента.
ВИСТУПИЛИ: Коцюк В.Д., Парандій В.О., Рівний Д.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію Голови Студентської ради Коледжу Мазар І.В. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента, Вчена рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію Мазар І.В. про відзначення в Коледжі Міжнародного дня студента взяти до відома.
2. Коцюку В.Д. підготувати сценарій святкового заходу до Міжнародного дня студента та залучити до організації Студентську раду Інституту.
3. За поданням Студентської ради Коледжу, Голів предметних (циклових) комісій, деканату Коледжу відзначити подяками, грамотами кращих студентів.
4. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
Завідувач відділу правової та кадрової роботи                не пізніше 16 листопада 2017 року
5. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3. Різне.

3/1. Про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2018 рік.

СЛУХАЛИ:
Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2018 рік.
ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2018 рік, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про організацію роботи та склад державних екзаменаційних комісій на 2018 рік взяти до відома.
2. Зобов’язати Голів випускових предметних (циклових) комісій відповідно до діючих вимог забезпечити роботу державних екзаменаційних комісій у 2018 році.
Голови предметних (циклових) комісій                                                   протягом  2018 року
3. Завідувачу навчальної частини Ковальчук О.Л. здійснювати загальний контроль над дотриманням графіку роботи державних екзаменаційних  комісій.
Ковальчук О.Л.                                                                                протягом  2018 року
4. Всім керівникам навчальних підрозділів, що задіяні в організації роботи державних екзаменаційних комісії керуватися складом комісій на 2018 рік.
Керівники навчальних підрозділів                                                            протягом  2018 року
5. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/2. Про атестацію педагогічних працівників у 2017/18 н.р.
СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Парандій В.О. про атестацію педагогічних працівників у 2017/18 н.р.

ВИСТУПИЛИ: Авсієвич А.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Парандій В.О. про атестацію педагогічних працівників у 2017/18 н.р., Педагогічна рада
УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Парандій В.О. про атестацію педагогічних працівників у 2017/18 н.р. взяти до відома.
2.  Педагогічній раді, відділу правової та кадрової роботи та предметним (цикловим) комісіям Коледжу при рекомендації педагогічних працівників на присвоєння кваліфікаційної категорії та педагогічного звання керуватися чинним законодавством.
3. Затвердити склад атестаційної комісії Коледжу:
Голова атестаційної комісії:
Парандій Валентина Олександрівна (директор Коледжу), кандидат історичних наук, доцент, спеціаліст вищої категорії, старший викладач.
Секретар атестаційної комісії:
Ковальчук Оксана Леонідівна (завідувач навчальної частини), спеціаліст вищої категорії, старший викладач.
Члени атестаційної комісії:
Авсієвич Алла Валеріївна (Голова предметної (циклової) комісії з правознавства), спеціаліст вищої категорії, викладач-методист;
Коцюк Володимир Дмитрович (Старший викладач предметної (циклової) комісії з туристичного обслуговування), кандидат історичних наук, спеціаліст вищої категорії, старший викладач;
Оліх Галина Іванівна (Голова предметної (циклової) комісії з фінансових та облікових дисциплін), спеціаліст вищої категорії, викладач-методист;
Олійник Валентина Василівна (Старший викладач предметної (циклової) комісії загальноосвітньої та фундаментальної підготовки), кандидат педагогічних наук, доцент, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/3. Про виконання рішення Педагогічної ради від 26 вересня 2017 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2017/2018 н.р.»

СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Вченої ради від 26 вересня 2017 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2017/2018 н.р.».

ВИСТУПИЛИ: Ковальчук О.Л.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Вченої ради від 26 вересня 2017 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2016/2017 н.р.», Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про виконання рішення Педагогічної ради від 26 вересня 2017 року, протокол №2 «Про перевірку навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2017/2018 н.р.» взяти до відома.
2. Визнати результати перевірки навчально-методичного забезпечення дисциплін предметних (циклових) комісій на І семестр 2017/2018 н.р. задовільними.
3. Головам предметних (циклових) комісій організувати роботу з перегляду і актуалізації навчально-методичної літератури з усіх дисциплін з акцентом на створення повного інформаційного пакету дисципліни.
4. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи на підставі рішення Педагогічної ради підготувати та подати на підпис директора Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ та ознайомити з наказом всіх відповідальних осіб під підпис.
Завідувач відділу правової та кадрової роботи                                  не пізніше 14 листопада 2017 року
5. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/4. Про проведення ХV Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2017/2018 навчальному році.

СЛУХАЛИ:
Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про проведення ХV Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2017/2018 навчальному році.
ВИСТУПИЛИ: Мазар І.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт ХV «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2017/2018 навчальному році, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію директора Коледжу Парандій В.О. про проведення ХV Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» у 2017/2018 навчальному році взяти до відома.
2. Провести Конкурс відповідно до «Положення про щорічний Всеукраїнський конкурс студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» (затвердженого наказом директора Інституту від 27.10.2015 р. №95).
3. Зобов’язати голів предметних (циклових) комісій залучати учнів загальноосвітніх навчальних закладів до участі у Конкурсі через Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді (Хмельницьке територіальне відділення Малої академії наук України).
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/5. Про документаційне забезпечення освітнього процесу в Коледжі
СЛУХАЛИ:
Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про документацій не забезпечення освітнього процесу в Коледжі
ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О., Авсієвич А.В.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про документацій не забезпечення освітнього процесу в Інституті, Педагогічна рада

УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача навчальної частини Ковальчук О.Л. про документацій не забезпечення освітнього процесу в Коледжі взяти до відома.
2. Для ефективної організації освітнього процесу в Коледжі та забезпечення його новою навчальною документацією користуватися «Порядком оформлення документації з освітньої діяльності в Академії» (затверджено наказом ректора Академії від 10 жовтня 2017 року №140-о).
3. Вважати таким, що втратив чинність наказ ректора Академії від 20 травня 2013 року №70-о «Про документацій не забезпечення навчального процесу в Академії».
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/6. Про внесення змін до складів приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій для проведення співбесід на 2017 рік.
СЛУХАЛИ:
    Інформацію завідувача приймальної комісії Стребкової Л.М. щодо необхідності внесення змін до складів приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій для проведення співбесід на 2017 рік
ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію завідувача приймальної комісії Стребкової Л.М. щодо ухвалення складів приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік, Педагогічна рада
УХВАЛИЛА:
1. Інформацію завідувача приймальної комісії Стребкової Л.М. щодо необхідності внесення змін до складів приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій для проведення співбесід на 2017 рік взяти до відома.
2. Ухвалити оновлені склади приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій для проведення співбесід на 2017 рік.
3. Завідувачу приймальної комісії Стребковій Л.М. направити оновлені склади приймальної, фахової атестаційної, апеляційної та предметних екзаменаційних комісій та комісії для проведення співбесід на 2017 рік на розгляд до  Департаменту забезпечення роботи приймальної комісії, підготовки наказів та комп’ютерної бази даних Академії (м. Київ).
Стребкова Л.М.                                                                               01 листопада 2017 року
4. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року

3/7. Про внесення змін до складу Педагогічної ради Коледжу.
СЛУХАЛИ:
Інформацію Секретаря Педагогічної ради Ковальчук О.Л. про внесення змін до складу Педагогічної ради Коледжу.
ВИСТУПИЛИ: Парандій В.О.
Заслухавши та обговоривши інформацію Секретаря Педагогічної ради Ковальчук О.Л. про внесення змін до складу Педагогічної ради Коледжу, Педагогічна рада
УХВАЛИЛА:
1. Інформацію Секретаря Педагогічної ради Ковальчук О.Л. про внесення змін до складу Педагогічної ради Коледжу  взяти до відома.
3. Ввести до складу Педагогічної ради:
Розумну Тамару Дмитрівну, фахівця деканату Коледжу.
4. Ухвалити оновлений склад Педагогічної ради Коледжу.
5. Завідувачу відділу правової та кадрової роботи підготувати та подати на підпис директору Коледжу Парандій В.О. відповідний наказ.
6. Секретарю Педагогічної ради Ковальчук О.Л. довести це рішення до відома відповідальних посадових осіб і підрозділів Коледжу.
Ковальчук О.Л.                                                                          01 листопада 2017 року


Голова Педагогічної ради                          В.О. Парандій


Секретар Педагогічної ради                      О.Л. Ковальчук