МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради

 

28 червня у Хмельницькому інституті МАУП відбулося підсумкове у 2021/22 навчальному році засідання Вченої ради.

Цей навчальний рік був непростим для нас усіх, але науково-педагогічний та студентський колективи показали високий рівень роботи на навчання.

На засіданні Вченої ради розглянули питання:

1. Про освітню, виховну та наукову діяльність кафедр Інституту у 2021/2022 навчальному році. Звітували завідувачі кафедр.

 

2. Про підсумки 2021/2022 навчального року та про хід підготовки Інституту до початку 2022/2023 навчального року в умовах воєнного стану. Доповідав директор Інституту Л.Г. Білий.

3. Про підсумки літньої заліково-екзаменаційної сесії 2021/2022 навчального року. Звітувала завідувач навчальної частини Стребкова Л.М.

4. Про роботу відбіркової комісії під час вступної кампанії у липні-серпні 2022 року. Доповідала секретар відбіркової комісії Панчук К.М.

6. Про виконання плану роботи господарським відділом Інституту. Звітував начальник господарського відділу М.І. Добрянський.

Також на засіданні Вченої ради було підведено підсумки та оголошено результати загальноінститутського Рейтингу «Якість освіти – 2022»  у номінаціях «Краща кафедра року» та «Кращий студент року».

Диплом переможця у номінації «Краща кафедра року» отримала кафедра права та правоохоронної діяльності набравши 19009,6 рейтингових балів.

 

Кафедра економіки, управління та туризму та кафедра психології стали лауреатами Рейтингу.

 

Кращою студенткою 2022 року стала Кілівнік Жанна, студентка спеціальності «Право» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, голова наукового товариства студентів та молодих вчених Інституту набравши 517,4 рейтингових бали.

 

Загальні результати Рейтингів буде оприлюднено у відкритому доступі на офіційному сайті Інституту.