МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради

 

31 травня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Вченої ради у режимі оnline\offline.

На засіданні розглянули важливі питання організації освітнього процесу та підготовки до звершення навчального року. Директор Інституту Білий Л.Г. ознайомив присутніх з Правилами прийому до ПрАТ «ВНЗ «МАУП» у 2022 році та специфікою проведення вступної кампанії поточного року. Заступник директора Парандій В.О. доповіла про підсумки роботи Інституту з акредитації та ліцензування спеціальностей у 2021/2022 навчальному році та формування перспективного плану роботи на 2022/2023 навчальний рік.

 

Заступник декана гуманітарно-економічного факультету Кіщенко Б.М. розповів про результати виховної роботи у 2021/2022 н.р. та підсумки заліково-екзаменаційної сесії студентів заочної форми навчання. Про підсумки наукової роботи здобувачів вищої освіти у 2021/2022 навчальному році доповіла Голова наукового товариства та молодих вчених Кілівнік Ж.М.

Ухвалили рішення про перенесення ректорського контролю знань перенесено на І семестр 2022/2023 н.р., у зв’язку з введенням на території України воєнного стану (Указ Президента «Про введення воєнного стану» №64/2022 від 24 лютого 2022 року) та запровадженням у Інституті дистанційної форми навчання згідно з рекомендаціями Міністерства освіти та науки України.

Розглянули та рекомендували до друку збірник наукових праць «Інноваційні технології ХХІ століття: зб. наук. пр. /  гол. ред. Л.Г. Білий. – Хмельницький: Вид-во Хмельницького інституту МАУП, 2022. – Вип. 7.»

Підсумкове засідання Вченої ради відбудеться 28 червня на якому буде підведено підсумки роботи у 2021/22 навчальному році та оголошено переможців рейтингу здобувачів вищої освіти, викладачів та кафедр.