МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП відбулося засідання Вченої ради.

 

27 грудня відбулося підсумкове у 2022 році засідання Вченої ради.

Про виконання плану роботи Вченої ради Хмельницького інституту МАУП у 2022 році та перспективний план роботи Вченої ради на 2023 рік доповів Голова Вченої ради – директор Інституту Леонід Григорович Білий.

Про заходи щодо покращення якості відвідування занять студентами денної форми навчання та попередні результати зимової заліково-екзаменаційної сесії доповідала завідувач навчальної частини Лариса Миколаївна Стребкова.

Про підсумки вступних кампаній 2022 року та плани на 2023 рік доповіла відповідальний секретар відбіркової комісії Катерина Миколаївна Панчук.

Про виховну та спортивну роботу у Інституті, волонтерські проєкти доповіла педагог-організатор Олександра Петрівна Левицька.

Про організацію та проведення навчальної, виробничої, переддипломної та науково-педагогічної (магістерської) практики студентів у 2022 та 2023 роках доповіли завідувачі кафедр.

Прозвітувала про наукову роботу у Інституті та про систему забезпечення контролю якості освіти у Інституті заступник директора Валентина Олександрівна Парандій.

 

Наступне засідання кафедри відбудеться 30 січня 2023 року.