МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті відбулося засідання Вченої ради.

25 жовтня 2022 року у Хмельницькому інституті МАУП відбулося чергове засідання Вченої ради на якому обговорили важливі питання організації освітнього процесу:

Про організацію проведення XХ Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» та участь студентів Інституту у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році доповідала: Голова наукового товариства студентів та молодих вчених Кілівнік Ж.М.

Про організацію профорієнтаційної роботи у 2022/2023 навчальному році та про відзначення в Інституті Міжнародного дня студента доповів заступник декана гуманітарно-економічного факультету Кіщенко Б.М.

Про організацію роботи з державної атестації здобувачів вищої освіти та склад екзаменаційних комісій на 2022 рік доповіла завідувач навчальної частини Стребкова Л.М.

Про підготовку узагальненого Звіту про науково-методичну діяльність Хмельницького інституту МАУП у 2021 році та Плану проведення наукових заходів у 2022 році доповіла заступник директора Парандій В.О.

Також рекомендували до друку збірники наукових праць:

- Українська мова і нація: зб. наук. пр. / гол. ред. Л.Г. Білий. – Хмельницький: Вид-во Хмельницького інституту МАУП, 2022. – Вип. 15.

- Психологія ХХІ століття: теоретичні та практичні дослідження: зб. наук. пр. / гол. ред. Л.Г. Білий. – Хмельницький: Вид-во Хмельницького інституту МАУП, 2022. – Вип. 16.

- Академічна доброчесність: практичний досвід: зб. наук. пр. / гол. ред. Л.Г. Білий. – Хмельницький: Вид-во Хмельницького інституту МАУП, 2022. – Вип. 3.

 

Про порядок присвоєння вчених звань науковим та науково-педагогічним працівникам та про перерозподіл ліцензованих обсягів за нерегульованими спеціальностями в межах кожного рівня вищої освіти доповів директор Інституту Білий Л.Г.