МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

У Хмельницькому інституті МАУП стартували Дні науки – 2022.

«Дні науки» в Інституті розпочались з навчального вебінару кафедри права та правоохоронної діяльності на актуальну тему: Академічна доброчесність: сучасний стан та впровадження передового досвіду». Учасників привітала Валентина Парандій, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності, заступник директора Хмельницького інституту МАУП.

 

Модераторами заходу виступили Жанна Кілівнік, голова Наукового товариства студентів та молодих вчених  Хмельницького інституту МАУП; Ольга Охман, кандидат юридичних наук, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Хмельницького інституту МАУП; Алла Авсієвич, PhD, доцент кафедри права та правоохоронної діяльності Хмельницького інституту МАУП; адміністратор системи.

 

Учасники навчального вебінару дізнались про результати моніторингового опитування на тему «Що я знаю про академічну доброчесність»; особливості різних видів відповідальності за порушення академічної доброчесності; онлайн платформи для самостійної перевірки академічних текстів на наявність плагіату.

Місією проекту із запровадження академічної доброчесності є системні зміни у вищій освіті України, від яких виграють всі учасники академічного процесу – студенти, викладачі, університети. Формування нової академічної культури, яка базуватиметься на довірі, чесності, прозорості, реальному навчанні, справжній науковій роботі.