МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

13 липня 2017 року відбулось урочисте вручення дипломів випускникам інституту та Коледжу. В цей день дипломи отримали бакалаври права, психології, фінансів, управління персоналом та молодші спеціалісти права та фінансів. Випускникам Коледжу було вручено ще і атестати про повну загальну середню освіту.

Урочисті збори розпочав директор Хмельницького інституту  МАУП Білий Леонід Григорович, який висловив щирі слова вітання з нагоди закінчення закладу, побажав знайти своє місце в житті та завжди залишатися Людиною – що є святішого і найдорожчого, а також  запросив до подальшого навчання в інституті.

 Директор Хмельницького економіко-правового коледжу МАУП Парандій Валентина Олександрівна звернулась до випускників та гостей з такими словами: «Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, а успішно розпочати професійну діяльність Вам допоможуть знання та уміння отримані у нашому навчальному закладі».

Привітати випускників зі святом прийшли їхні батьки, викладачі, секретар Хмельницької єпархії Української Православної Церкви Дацюк Олександр Анатолійович, Голови Державних екзаменаційних комісій.

 В урочисту та хвилюючу мить  під оплески батьків, викладачів, гостей, випускники отримали дипломи та атестати.

 Щасливої Вам дороги та кар’єрного зросту, дорогі випускники!  Пам’яте своє коріння, своїх батьків, своїх наставників, не забувайте тих, хто допомагав вам стати особистістю. Бажаємо всім нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень та Божого благословіння!

 

gruppa_2017_n_01