МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Студенти Хмельницького інститут МАУП відвідали показ фільму «Крути 1918», що відбувся в межах національного туру «Кіно заради Перемоги».

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для Українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність, прикладом для сучасних захисників України, як успішно боротися проти численного ворога.

І саме у цей день у кінотеатрі «WoodMall Cinema» відбувся безкоштовний показ фільму «Крути 1918» режисера Олексія Шапарєва, присвячений До дня пам’яті Героїв Крут.

До перегляду кінострічки долучився начальник ОВА Сергій Гамалій, актор Олексій Тритенко, продюсер фільму Тарас Босак, представники БФ «Захисти Хмельниччину» та усі охочі серед яких і були студенти Інституту.

Після перегляду фільму студенти  мали можливість поспілкуватись з актором Олексієм Тритенком та продюсером фільму Тарасом Босаком.

Покази фільму відбулися в межах національного туру «КІНО ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ». Організаторами заходу є Хмельницька кінокомісія спільно з Захисти Хмельниччину та за підтримки начальника ОВА Сергія Гамалія.