МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Студенти Хмельницького інституту МАУП взяли участь у інтерактивному профорієнтаційному заході «Подорож в світ професій»

 

11 жовтня 2017 року у Хмельницькому обласному академічному музично-драматичному театрі імені М. Старицького студенти Інституту та Коледжу презентували і свої спеціальності, і свої вміння. Відвідувачі нашої експозиції отримували буклети з інформацією про навчальний заклад та змогли ознайомитись з переліком освітніх послуг, що надають у Хмельницькому інституті та Коледжі Міжрегіональної Академії управління персоналом.

 

Також було представлено презентацію спеціальностей за якими здійснюється підготовка студентів: психології, права, туризму, економіки, обліку і оподаткування, фінансів, банківської справи та страхування.

Хмельницький інституту МАУП славиться і успішними випускниками – юристами, економістами, практичними психологами, управлінцями та фахівцями туристичної галузі. Матеріально-технічна база дає змогу підготувати фахівців найвищої кваліфікації, що є конкурентоздатними на ринку праці.

 

 

Детальніше з нашим навчальним закладом можна буде познайомитись під час днів відкритих дверей, які у 2017 році буде проведено: 21 жовтня та 11 листопада. Під час проведення Днів відкритих дверей можна отримати 20% знижку в оплаті за навчання.