МАУП
імені Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського і всієї  України
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ІНСТИТУТ ПрАТ “ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналом

Хмельницький інститут став учасником міжнародного проекту «Місто Професій»

Захід відбувся 7 вересня у парку ім. Т.Г.Шевченка. «Місто професій» - міжнародний проект. Захід зарекомендував себе, як наймасштабніший профорієнтаційний проект України. В Парку ім. Т.Г. Шевченка кожна дитина, незалежно від віку,  отримала паспорт і змогу «влаштуватись на роботу». Справжні професіонали своєї справи познайомили дітей з особливостями професій. Серед представлених професій: юрист, фахівець з туризму, рятувальник, поліцейський, стоматолог, лікар–ветеринар, електрик, ІТ-спеціаліст та інші.

 

Саме в «Місті професій» діти дізнаються більше про можливості дорослого світу!

Мета проекту - щоб кожна дитина мала шанс реалізувати свій потенціал.

Місто Професій відвідало вже понад 1 млн дітей, а сам проект побував в 50 містах України. Акцентом проекту цього року є професії, що пов’язані з технологіями та наукою.

У Хмельницькому уже вшосте пройшов дитячий захід «Місто професій». Маленькі хмельничани мали можливість спробувати себе у різних сферах діяльності.

Місцем «працевлаштування» був сквер Тараса Шевченка. Близько 12 години тут стало досить людно. Довжелезна черга дітлахів з батьками вишикувалася при вході «в місто», аби отримати спеціальні паспорти, куди їм записували опановані професії.

У сквері Шевченка розмістилося близько сотня локації, на яких можна було себе спробувати у різних професіях – від державних структур та бізнесу до продавця та технолога.

Свято вдалося на славу: діти задоволені, а батьки щасливі...